بر خلاف درخواست هواداران باشگاه تراکتور که هافبک دفاعی را برای این تیم مطالبه می‌کنند، حالا شنیده می‌شود که پاکو خمس سرمربی اسپانیایی به باشگاه اعلام کرده که در پست هافبک دفاعی علاوه بر صفا هادی می‌تواند از ریکاردو آلوز و میلاد کر نیز استفاده کند و دیگر نیازی به هافبک دفاعی ندارد و فقط تقاضای استخدام مهاجم را به باشگاه منتقل کرده است.

در این راستا باشگاه با به خدمت گرفتن رحمان جعفری مهاجم گلزن تیم فوتبال شمس آذر، بخشی از نیازهای تیم را برآورده کرد. در حالی که هواداران تراکتور در فضای مجازی در خواست خرید هافبک دفاعی دارند، اما کادر فنی نظر دیگری دارد.

تیم فوتبال تراکتور بعد از بازگشت از اردوی آنتالیای ترکیه، امروز اولین تمرین خود را در تبریز با حضور تمامی بازیکنان را انجام می‌دهد.

يكشنبه 31 فروردین 1404


دستگیری کلاهبرداران ۱۰۰ میلیاردی در بناب | فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی از شناسایی و دستگیری ۲ کلاهبردار حرفه‌ای ۱۰۰ میلیارد ریالی در شهرستان بناب خبر داد.              وزیر میراث فرهنگی نوید اخبار خوشی را برای تکمیل موزه مشاهیر فارس داد | وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی درباره پروژه بر زمین مانده موزه مشاهیر فارس گفت: در سفر قبلی خودبه فارس از این پروژه بازدید کردم و در آینده‌ای نزدیک خبرهای خوشی در این زمینه رخ خواهد داد.              تامین اجتماعی ۶۰۳ میلیارد تومان برای خرید پروتز و اروتز پرداخت کرده است | رئیس اداره بیمه بیکاری و تعهدات کوتاه مدت سازمان تامین اجتماعی گفت: در حال حاضر بیش از ۱۰۰ قلم وسایل کمک پزشکی تحت پوشش بیمه این سازمان قرار دارد که سال گذشته ۶۰۳ میلیارد تومان برای خرید پروتز و اروتز به بیمه شدگان این سازمان پرداخت شده است.              لزوم‌ اعتمادسازی و تسهیل در فرآیندها برای فعالیت بخش خصوصی | وزیر راه و شهرسازی گفت: به منظور سرمایه‌گذاری و پشتیبانی و حمایت از تولید، باید ضمن اعتمادسازی برای بخش خصوصی، به تسریع و تسهیل در فرایندها بپردازیم.              



اخبار مرتبط

خبرگزاری تبریز اول

آخرین خبر ها


خبرگزاری ایرنا

خبرگزاری مهر

 

Save