جلال رحیم زاده با بیان اینکه در سال زراعی جاری حدود ۳۱۰ هکتار از اراضی زراعی این استان به کشت سیر تر و خشک اختصاص یافته بود گفت: از این سطح کشت شده، ۱۱۰ هکتار بصورت سیر( تر) با متوسط برداشت ۵۰ تن در هر هکتار و ۲۰۰ هکتار بصورت سیر(خشک) با متوسط برداشت ۱۳ تن سیر خشک در هر هکتار اختصاص داشت. 
وی با بیان اینکه از این سطح ، ۱۵ هزار و ۵۰۰ تن سیر برداشت شده است اظهار کرد: همه ساله برداشت سیر در این استان، از اوایل خرداد ماه شروع و تا بیستم خرداد ماه ادامه می یابد. 
وی گفت: در سال زراعی جاری شهرستان عجب شیر با ۱۵۰ هکتار بیشترین سطح زیرکشت را در استان به خود اختصاص داده بود و شهرستان های آذرشهر و بناب در رتبه های دوم و سوم قرار داشتند.
رحیم زاده افزود: برگزاری برنامه های آموزشی بصورت گروهی و انفرادی از جمله استفاده از بذرهای باکیفیت، مدیریت اصولی مزرعه، بهره گیری از روش های نوین آبیاری و مدیریت صحیح مصرف آب، استفاده از دستگاه های کارنده کشت مکانیره جهت کشت این محصول، بازدیدهای کارشناسی و ارائه توصیه های فنی و همچنین تلاش در جهت تنظیم بازار فروش، از جمله اقدامات انجام گرفته توسط مدیریت های جهاد کشاورزی شهرستانها در خصوص محصول سیر است.
وی تصریح کرد: با توجه به شرایط آب و هوایی و حاصلخیزی خاک این استان، سیر تولیدی از کیفیت بالایی برخوردار است و با توجه به اینکه محصول سیر از لحاظ اقتصادی قابل رقابت با محصولات سبزی و صیفی و سایر محصولات پرآب بر می باشد می تواند به عنوان یک محصول با مصرف آب کمتر در تناوب زراعی با سایر محصولات قرار بگیرد.
 وی از کشاورزان خواست با توجه به پتانسیل خاص استان در حوزه کشاورزی، سیر را در تناوب با سایر محصولات در الگوی کشت خود به عنوان یک محصول کم آب و اقتصادی قرار دهند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی،مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی، در پایان افزود: محصول سیر یکی از محصولات پائیزه است که اکثراً از آب سبز پاییزه و زمستانه استفاده می کند و در فصل بهار با دو سه نوبت آبیاری با نوار تیپ یکی از محصولات کم مصرف آب سبزی و صیفی است.

سه شنبه 24 تیر 1404


خیرخواه؛ سرپرست صمت آذربابجان غربی: مرز نقطه آغاز فرصت هاست | سرپرست صنعت؛ معدن و تجارت آذربایجان غربی در نشست تخصصی ستاد توسعه فرصت های اقتصادی مرز و شورای ساماندهی مبادلات مرزی؛ مرز را نقطه آغاز فرصت ها برشمرد و گفت: رونق تجارت مرزی از مطالبات جدی استاندار از اعضای ستاد است و این مهم وارد فاز اجرایی شده است.              درخشش بی‌سابقه پتروشیمی تبریز در مجمع عمومی ۱۴۰۳ / رکوردشکنی تاریخی پتروشیمی تبریز در سودآوری و صادرات / رشد سه‌برابری سود خالص و ثبت بیشترین درآمد ارزی | مجمع عمومی عادی سالیانه این شرکت مربوط به سال مالی منتهی به اسفند ۱۴۰۳ با حضور اکثریت سهامداران و نمایندگان آن‌ها امروز ۲۲ تیرماه در تهران برگزار شد.              رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی: تأمین امنیت غذایی موجب افزایش قدرت بین المللی خواهد شد//صنایع تبدیلی موتور محرکه بخش کشاورزی است | رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت: تأمین امنیت غذایی موجب افزایش قدرت بین المللی خواهد شد.              آیین‌نامه اجرایی نحوه استفاده از فناوری‌های نوین در فرآیندهای قضایی تصویب شد | رئیس قوه قضاییه، آیین‌نامه اجرایی «نحوه استفاده از فناوری‌های نوین در فرآیندهای قضایی» را در راستای اجرای بند الف ماده ۱۱۳ قانون برنامه هفتم پیشرفت تصویب کرد.              


تبریز اول | پایگاه اطلاع رسانی تبریز اول | برداشت ۱۵۵۰۰ تن سیر از مزارع آذربایجان شرقی


برداشت ۱۵۵۰۰ تن سیر از مزارع آذربایجان شرقی 1404/4/8

جلال رحیم زاده با بیان اینکه در سال زراعی جاری حدود ۳۱۰ هکتار از اراضی زراعی این استان به کشت سیر تر و خشک اختصاص یافته بود گفت: از این سطح کشت شده، ۱۱۰ هکتار بصورت سیر( تر) با متوسط برداشت ۵۰ تن در هر هکتار و ۲۰۰ هکتار بصورت سیر(خشک) با متوسط برداشت ۱۳ تن سیر خشک در هر هکتار اختصاص داشت. 
وی با بیان اینکه از این سطح ، ۱۵ هزار و ۵۰۰ تن سیر برداشت شده است اظهار کرد: همه ساله برداشت سیر در این استان، از اوایل خرداد ماه شروع و تا بیستم خرداد ماه ادامه می یابد. 
وی گفت: در سال زراعی جاری شهرستان عجب شیر با ۱۵۰ هکتار بیشترین سطح زیرکشت را در استان به خود اختصاص داده بود و شهرستان های آذرشهر و بناب در رتبه های دوم و سوم قرار داشتند.
رحیم زاده افزود: برگزاری برنامه های آموزشی بصورت گروهی و انفرادی از جمله استفاده از بذرهای باکیفیت، مدیریت اصولی مزرعه، بهره گیری از روش های نوین آبیاری و مدیریت صحیح مصرف آب، استفاده از دستگاه های کارنده کشت مکانیره جهت کشت این محصول، بازدیدهای کارشناسی و ارائه توصیه های فنی و همچنین تلاش در جهت تنظیم بازار فروش، از جمله اقدامات انجام گرفته توسط مدیریت های جهاد کشاورزی شهرستانها در خصوص محصول سیر است.
وی تصریح کرد: با توجه به شرایط آب و هوایی و حاصلخیزی خاک این استان، سیر تولیدی از کیفیت بالایی برخوردار است و با توجه به اینکه محصول سیر از لحاظ اقتصادی قابل رقابت با محصولات سبزی و صیفی و سایر محصولات پرآب بر می باشد می تواند به عنوان یک محصول با مصرف آب کمتر در تناوب زراعی با سایر محصولات قرار بگیرد.
 وی از کشاورزان خواست با توجه به پتانسیل خاص استان در حوزه کشاورزی، سیر را در تناوب با سایر محصولات در الگوی کشت خود به عنوان یک محصول کم آب و اقتصادی قرار دهند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی،مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی، در پایان افزود: محصول سیر یکی از محصولات پائیزه است که اکثراً از آب سبز پاییزه و زمستانه استفاده می کند و در فصل بهار با دو سه نوبت آبیاری با نوار تیپ یکی از محصولات کم مصرف آب سبزی و صیفی است.



اخبار مرتبط

خبرگزاری تبریز اول

آخرین خبر ها


خبرگزاری ایرنا

خبرگزاری مهر

 

Save