سیدحسین مرعشی روز دوشنبه در همایش "جمهور" اظهار کرد: تبریز، حق بزرگی بر ایران امروز دارد که با همت دلیرمردان و بزرگان این دیار از دوره استبداد صغیر نجات یافته و بیش از ۱۰۰ سال پیش، بنیان‌های یک حکومت بر پایه رای مردم را در منطقه خاورمیانه پایه ریزی کرده است، منطقه‌ای که بسیاری از کشورهای آن، هنوز امیرنشین و سلطان نشین هستند.

وی افزود: انتخابات، موضوعی است که با نظام جمهوری اسلامی گره خورده و در کوتاه ترین زمان ممکن بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، اصل نظام جمهوری اسلامی با رای مردم مستقر شد.

وی ادامه داد: انتخابات در این مدت با فراز و نشیب‌های فراوانی در کشور مواجه بوده و نظام تازه تاسیس تحت تاثیر حوادث سال ۱۳۶۰ با بحرانی مواجه شد که اقلیتی با اتکا به صلاح و جنگ خیابانی قصد داشتن تا جای اکثریت را در ایران بگیرند.

مرعشی با اشاره به حوادث سال ۶۰ که تحت تاثیر آن تنش‌ها و دوران دفاع مقدس شکل گرفت اظهار کرد: انتخابات نیز براساس خواست و همراهی اغلب مردم به رفراندوم و نه رقابت تبدیل شد. با پایان جنگ و آغاز دوران جدید و استقرار مقام معظم رهبری، انتخابات مجددا مهم شد و نقطه عطفی در تاریخ سیاسی کشور و شکل گیری مجلس پنجم اتفاق افتاد.

وی افزود: در این انتخابات، اکثریتی که تصور می‌شد پشت سر هم، کرسی مجلس و دولت را در اختیار بگیرند، با چالشی مواجه شده و مجبور شدند تا به یک مجلس میانه با اقلیت نیرومند و یک اکثریت تن بدهد؛ جایی که کارگزاران سازندگی، متولد شد و این نقطه عطف را در تاریخ ایجاد کرد.

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران گفت: نقطه عطف مجلس پنجم به انتخابات ریاست جمهوری ۷۶ منتهی شد، خرداد ۱۳۷۶ یکی از زیباترین صحنه‌های نقش آفرینی مردم شد و رئیس جمهور متخلق، باشخصیت و فرهنگی با ۲۰ میلیون رای از میان ۳۰ میلیون شرکت کننده انتخاب شد که توانست در عرصه بین المللی، پرچم گفتگوی تمدن‌ها را در دست بگیرد.

وی تاکید کرد: مبارزات مشروطه خواهی، مبارزات مردم برای کسب آزادی، استقرار قانون و استقرار دموکراسی با یک انتخابات پایان نگرفت و علی رغم زیبایی‌های که در خرداد ۷۶ ساخته شد و تایید مقام معظم رهبری ولی از درون نهادهای حاکمیت یک حرکتی آغاز شد و خواستند تا اعلان کنند که مردم هرچه رای بدهند، ما هستیم.

وی افزود: برخی، تسلیم رای مردم نشدند و نتوانستیم آن طوری که شایسته بود جا به جایی قدرت با رای مردم را در ایران نهادینه کنیم و به خانه فرستادن بخشی از سیاستمداران موثر ایران، حاکمیت‌هایی در مجلس و دولت رقم خورد که برای منابع محدود اقتصاد ایران فاجعه درست شد.

مرعشی گفت: اقتصاد ایران، منبع محور است و با نفت وارد تحولات مهم می‌شود. فروش نفت از زمان کشف آن تا دوران پیروزی انقلاب حدود ۱۰۰ میلیارد دلار بود. در دهه اول انقلاب نیز ۹۵ میلیارد دلار، در دوران سازندگی ۱۱۰ میلیارد دلار و دوران خاتمی ۱۱۵ میلیارد دلار و درمجموع طی این سال‌ها ۴۰۰ میلیارد دلار نفت فروخته شد اما در دوران احمدی نژاد، فروش نفت به ۶۵۰ میلیارد دلار نفت رسید و در ادامه به تورم منجر شد زیرا نهاد انتخابات، تضعیف شده بود و رقابت، جای خود را به مهندسی انتخابات داده بود.

وی افزود: ملت ایران مجددا توانستند در انتخابات ۹۲، ۹۴ و ۹۶ سه پیروزی مهم به دست آورند تصور می‌شد با محدود کردن سیاسیون، حکومت یکپارچه شکل بگیرد این حکومت شکل گرفت ولی به نتیجه‌ای منتهی نشد.

وی تاکید کرد: امروز با دلی پرخون به انتخابات وارد می‌شویم حتی یک کرسی را برای کشور و مردم مفید می‌دانیم امروز یکی از نقطه‌های امیدمان، تبریز با حضور آقایان پزشکیان، پرنیان و بنی هاشمی است.

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران گفت: علاقمندیم که در اوج ناامیدی از انتخابات مجلس دوازدهم، نقطه عطف جدیدی بسازیم و جهت سیاست را در کشور اصلاح کنیم و این فرصت برای ۷۰ کرسی امروز در اختیار ما است. امید داریم در انتخابات پیش رو تبریز بدرخشد.

وی ادامه داد: متاسفانه نهادهایی که منصوب رهبری هستند، به منویات ایشان در انتخابات توجه نکردند و دوستانی که نان نظام، مردم و رهبری را می‌خورند، کار خودشان را می‌کنند و جناح و دوستان خود را می‌بینند.

وی با بیان این‌که با رهبری هوشمندانه امام راحل تمامی احزاب کشور در آن دوران از جمله حزب‌ توده، چریک‌ها و ... را زیر یک پرچم و نام انقلاب اسلامی جمع کردند و انقلاب ساختند که همه در آن حضور داشتند، افزود: هیچ راهی کم هزینه تر از اصلاحات تدریجی در کشور وجود ندارد. باید یک فراکسیون اقلیت نیرومند تشکیل دهیم.

مرعشی خاطرنشان کرد: دو گرایش کلی در ایران وجود دارد. گرایشی که می‌گوید باید اسلام محور باشد و دیگری نیز ایران را محور می‌داند. به عنوان یک مقلد امام خمینی(ره)، ایشان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی از جمهوری اسلامی نام بردند. یعنی نظام بهینه‌ای که همه ملیون، مذهبیون، ایرانی خواهان و اسلامی خواهان باید کنار هم باشند.

وی با بیان این‌که همیشه از انتخابات برای امنیت ملی استفاده کرده‌ایم، گفت: باید بمانیم و حرکت کنیم و با دلی پرخون، مردم را به رای دادن به شخصیت‌های بی نظیر، موثر، پاک، دانشمند، آگاه و خدمتگزار تشویق کنیم تا این افراد به مجلس بروند و با کمک هم در انتخابات ۱۴۰۲ یک نقطه عطف بسازیم.


صابر پرنیان، نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو نیز در ادامه اظهار کرد: تورم در ۵۰ سال گذشته، یک حالت واگرایی شدیدی با نمودار درآمد ایجاد کرده و اقتصاد ایران طی این مدت باعث تولید فقر و کاهش درآمد سرانه مردم شده است.

وی افزود:در سال ۹۰ عیدی یک کارمند ۳۰۰ هزار تومان و سکه بهارآزادی ۲۵۰ هزار تومان بود ولی امروز عیدی یک‌ کارمند ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شده و سکه نیز ۳۳ میلیون تومان است.

وی با بیان این‌که تراز تجاری کشور همیشه منفی بوده در حالی که در مقایسه با کشورهای منطقه در افق ۱۴۰۴ قرار بود تا کشور اول اقتصادی منطقه باشیم، گفت: تبریز ۸۰۰ سال پیش، شهری بود که قیمت گذاری در دنیا انجام می‌داد و بازار سرپوشیده با ۵۵۰۰ حجره یکی از نمودهای آن‌ها است. مردم این شهر یا صنعتی و یا تاجر هستند.

پرنیان تاکید کرد: برای تولید ثروت، صادرات دانش محور و خروج کشور از کارخانه داری به سمت صنعتی باید مجلس قوی، متخصص و با برنامه داشته باشیم.

وی با بیان این‌که برای توسعه اقتصادی آذربایجان و تکمیل زنجیره‌های ارزش تولید و تبدیل آذربایجان به هاب تجارت مطالعاتی دارم، افزود: همه باید دست به دست هم دهیم و همه مردم، جناح‌ها و نمایندگان بدانند که کرسی نمایندگی باید برای توسعه آذربایجان باشد.

وی خطاب به مردم، تاکید کرد: اگر به پای صندوق‌های رای نیایید، کوتوله‌های سیاسی به مجلس راه یافته و سهم آذربایجان، چهار سال دیگر هم مورد غفلت قرار خواهد گرفت.

میرقاسم بنی هاشمی، نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو نیز در ادامه اظهار کرد: امروز اینجا هستیم زیرا حال ایران، آذربایجان و تبریز خوب نیست.

وی افزود: برنامه‌های توسعه در چند دهه گذشته یک منطق توسعه نامتوازن ملی را در کشور ایجاد کرده و این امر گریبان استان ما نیز است. شاید آذربایجان شرقی الان به عنوان یک استان نسبتا توسعه یافته تلقی شود ولی نتایج یافته‌های ما از تحقیقات بر روی ۱۱ پروژه ملی نشان می‌دهد که شاخص‌های زیرساختی استان اصلا مطلوب نیست.

وی افزود: بر اساس این تحقیقات، اولین مشکل به نظام مدیریتی استان بازمی‌گردد. اختیارات، منابع ناپایدار، فقدان اسناد راهبردی یا چشم انداز راهبردی و مدیران شایسته استان‌ها از جمله چالش‌های مدیریتی استان بوده که نیازمند یک انقلاب اداری در جمهوری اسلامی است.

بنی هاشمی با بیان این‌که به عنوان یک کارشناس و پژوهشگر سیاسی و امنیتی می‌گویم که ایران نیازمند انقلاب اداری است، گفت: نظام اداری جمهوری اسلامی بسیار عقب مانده و چند نسل از نظام مدیریت جهان عقب افتاده است.

وی افزود: در این راستا طرح‌هایی داریم که اگر توفیقی شود در جهت یک نظام اداری بروکراتیک فعالیت‌های جدی انجام خواهیم داد.

وی ادامه داد: برخی از مطالباتی که در آذربایجان طی دهه‌های گذشته در مسائل زیست محیطی، هویتی و سایر مسائل اجتماعی و فرهنگی بوده باید همگی بر مبنای نگاه‌های کارشناسی فهمیده شود. یکی از فعالیت‌های بنده نیز مطالعات هویتی آذربایجان در این چارچوب است.

بنی هاشمی تاکید کرد: هر زمان که ملت ایران در انتخابات، حضور حداقلی داشتند، شلیکی بر رفاه، امنیت و آزادی‌های خودشان بوده است.


مسعود پزشکیان، نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم اظهار کرد: اگر قرار است به چشم اندازها و سیاست‌های کلی مقام معظم رهبری دست یابیم، هیچ چاره‌ای جز تغییر رفتار و نگاه و تصحیح مهارت نداریم و این موضوع جای بحث نیست.

وی افزود: اصلاحات از نظر علمی و مفاهیم شامل عدالت، کیفیت، هزینه اثربخشی و کارایی است. هر انسانی اگر بخواهد به قله برسد و رشد کند، خارج از اصلاحات نمی‌تواند باشد.

پزشکیان ادامه داد: نمی‌توان به اهدافی که مقام معظم رهبری تعریف کرده‌اند، با همین تفکر برسیم اگر می‌شد، پس چرا تا الان نرسیده‌ایم. اگر بگوییم که گذشته‌ها بد و خراب بودند، پس چرا امروز جشن و بزرگداشت برگزار می‌کنیم.

وی گفت: کسانی که معتقد هستند روند کنونی باید ادامه یابد، این گوی و این میدان، دعوا هم ندارد، ما هم حمایت می‌کنیم. ببینیم آیا می‌توانند به اهداف مقام معظم رهبری دست یابند؟ اگر این موضوع عملیاتی شود، همه می‌پذیرند.

وی تاکید کرد: عدالت در اقتصاد، صنعت، آموزش و ... معنا دارد اما ما کجا دنبال عدالت هستیم ؟ اصلاحات یعنی به عنوان انسان، دنبال عدالت باشیم و بر اساس هر فکر و اندیشه‌ای نیز باید هر کاری را با هزینه کمتر و اثربخشی بیشتر انجام داد.

پزشکیان افزود: چه ظلمی بالاتر از این‌که روی ذخایر طبیعی نشسته‌ایم اما عده‌ای نمی‌توانند نان شبشان را پیدا کنند غیر از این است که ما بی عرضه هستیم ؟ تا بخواهیم کاری کنیم انگ می‌چسبانند و فردی را می‌آورند که تخصص ندارد.

وی ادامه داد: به عنوان یک ایرانی و فرزند آذربایجان به دنبال عدالت برای همه مردم هستیم و این موضع، چپ و راست و یا غیرمذهبی و مذهبی هم نمی‌شناسد. نتیجه فراری دادن نخبگان و سرمایه گذاران را امروز در جامعه شاهد هستیم. کسی که علم، سواد و تجربه ندارد نمی‌تواند ما را به قله برساند.

وی با تاکید بر این‌که نیازمند مطالبه گری بر اساس عدالت، کیفیت، کارایی و هزینه اثربخشی هستیم، گفت: وقتی ساختارهایی را می‌چینیم که رنگ و بوی مردم ندارد، مردم به حق اعتراض می‌کنند و دلیل آن نیز خودمان هستیم. بر خلاف باورها، شایستگی فقط در یک جناح نیست و هر انسانی در جامعه می‌تواند از باقی افراد جلو بزند و کارآمد باشد و حق با چنین شخصی است.

وی تاکید کرد: همیشه سعی می‌کنم به سمت اصلاحات بروم. هر اسمی هم بگذارند، بنده به دنبال عدالت و کیفیت بوده و با کمترین هزینه، بهترین‌کار را انجام می‌دهم.

هوشیار، دبیر استانی حزب کارگزاران سازندگی ایران در آذربایجان شرقی نیز در ادامه اظهار کرد: قامت جمهوریت به مدد انقلاب شکوهمند اسلامی از بهمن ۵۷ سربرافراشته و نمود اراده ملی در وجه انتخابات متولی گشته است.

وی افزود: در مسیر رسیدن به نقطه کنونی، خستی‌ها از سوی دشمنان خارجی و تمامیت خواهان داخلی، خاطر مردم را آزرده اما این مردم هرگز یاس به خود راه نداده و به مدد تشیع و تاریخ پرافتخار کشورمان، سر از خاکستر ناامیدی‌ها سر برآورده‌ است.

وی ادامه داد: حزب کارگزاران سازندگی به تاسی از سلوک حیات سیاسی و معنوی یگانه سردار سازندگی، مرحون آیت الله رفسنجانی و منویات مقام معظم رهبری، تمام توان نظری و عملی خود را علی رغم ایرادها، بر قوام نظام مقدس جمهوری اسلامی سر کرده و راه هرگونه اصلاح و بهبود اوضاع را حضور فعال در عرصه به عنوان یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی قلمداد می‌کند.

هوشیار گفت: ایران متعلق به همه مردم ایران بوده و راه رشد و توسعه کشور به مرد میدان نیاز دارد. وعده‌های رسیدن با قله‌ها نه با شعار و دستور بلکه با تخصص و تعهد به علم محقق می‌شود.

وی افزود: راه اصلاح کشور با حضور مداوم و پیوسته در صحنه‌های کشور محقق می‌شود و مجلس باید به جایگاه اصلی خود بازگشته و نظارت و قانون گذاری را به صورت مستقل از سایر قوه‌ها اعمال کند.

وی گفت: حزب کارگزاران سازندگی خواستار اصلاح امور کشور با کمترین هزینه و مبتنی بر اجرای تمام اصول قانون اساسی و بدون اعمال سلیقه است.

وی ادامه داد: حزب کارگزاران سازندگی شعبه آذربایجان شرقی با معرفی سه کاندیدا، پا به عرصه خطیر مجلس نهاده و امروز با حمایت از دکتر مسعود پزشکیان (وزیر دولت اصلاحات)، صابر پرنیان و میرقاسم بنی هاشمی، عامل بر پاکدستی و علم همراه با عمل و گفتمان توسعه پایدار، تنش زدایی در عرصه روابط خارجی کشور و سازندگی ایران عزیز به دنبال پیروی از شیخ شهید دوران، مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی هستیم.

شنبه 15 اردیبهشت 1403


۱۸۱ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال در بخش معدن آذربایجان شرقی سرمایه گذاری شد | رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی از سرمایه گذاری ۱۸۱ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریالی و اشتغال هفت هزار و ۸۲۷ نفری در بخش معدن استان خبرداد.              در نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم مطرح شد؛ نقش توسعه مناسبات با شهرهای استراتژیک مسیر جاده ابریشم در احیا اهمیت تاریخی تبریز | نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم به منظور تبادل تجربیات فنی، فرهنگی و سرمایه گذاری و تعاملات بین المللی در دیپلماسی شهری بین شهرها برگزار شد.              استاندار آذربایجان شرقی: هر دانشجو و استاد دانشگاه یک رسانه باشد | استاندار آذربایجان شرقی، پیشرفت‌های چشمگیر در کشور را مدیون دانشگاه‌ها و دانشگاهیان دانست و با بیان اینکه این پیشرفت‌ها باید توسط خود دانشگاهیان روایت شود، گفت: هر استاد دانشگاه و هر دانشجو می‌تواند یک رسانه باشد و امیدآفرینی کند.              تراکتورهای وارداتی توان رقابت با تولیدات تراکتورسازی ایران را ندارند | وزیر صمت در حاشیه بازدید از محصولات گروه صنعتی تراکتورسازی ایران و رایزنی با مسئولین این مجموعه در گفتگو با خبرنگار ما گفت : خیلی ها فاز واردات دارند و بر طبل آن می کوبند منافعشان در واردات خلاصه می شود اما من به شخصه در مقابل روزنه های رانت خواهم ایستاد .              


تبریز اول | پایگاه اطلاع رسانی تبریز اول | پزشکیان، پرنیان و بنی هاشمی سه نامزد مورد حمایت حزب کارگزاران سازندگی در تبریز


پزشکیان، پرنیان و بنی هاشمی سه نامزد مورد حمایت حزب کارگزاران سازندگی در تبریز 1402/12/08

سیدحسین مرعشی روز دوشنبه در همایش "جمهور" اظهار کرد: تبریز، حق بزرگی بر ایران امروز دارد که با همت دلیرمردان و بزرگان این دیار از دوره استبداد صغیر نجات یافته و بیش از ۱۰۰ سال پیش، بنیان‌های یک حکومت بر پایه رای مردم را در منطقه خاورمیانه پایه ریزی کرده است، منطقه‌ای که بسیاری از کشورهای آن، هنوز امیرنشین و سلطان نشین هستند.

وی افزود: انتخابات، موضوعی است که با نظام جمهوری اسلامی گره خورده و در کوتاه ترین زمان ممکن بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، اصل نظام جمهوری اسلامی با رای مردم مستقر شد.

وی ادامه داد: انتخابات در این مدت با فراز و نشیب‌های فراوانی در کشور مواجه بوده و نظام تازه تاسیس تحت تاثیر حوادث سال ۱۳۶۰ با بحرانی مواجه شد که اقلیتی با اتکا به صلاح و جنگ خیابانی قصد داشتن تا جای اکثریت را در ایران بگیرند.

مرعشی با اشاره به حوادث سال ۶۰ که تحت تاثیر آن تنش‌ها و دوران دفاع مقدس شکل گرفت اظهار کرد: انتخابات نیز براساس خواست و همراهی اغلب مردم به رفراندوم و نه رقابت تبدیل شد. با پایان جنگ و آغاز دوران جدید و استقرار مقام معظم رهبری، انتخابات مجددا مهم شد و نقطه عطفی در تاریخ سیاسی کشور و شکل گیری مجلس پنجم اتفاق افتاد.

وی افزود: در این انتخابات، اکثریتی که تصور می‌شد پشت سر هم، کرسی مجلس و دولت را در اختیار بگیرند، با چالشی مواجه شده و مجبور شدند تا به یک مجلس میانه با اقلیت نیرومند و یک اکثریت تن بدهد؛ جایی که کارگزاران سازندگی، متولد شد و این نقطه عطف را در تاریخ ایجاد کرد.

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران گفت: نقطه عطف مجلس پنجم به انتخابات ریاست جمهوری ۷۶ منتهی شد، خرداد ۱۳۷۶ یکی از زیباترین صحنه‌های نقش آفرینی مردم شد و رئیس جمهور متخلق، باشخصیت و فرهنگی با ۲۰ میلیون رای از میان ۳۰ میلیون شرکت کننده انتخاب شد که توانست در عرصه بین المللی، پرچم گفتگوی تمدن‌ها را در دست بگیرد.

وی تاکید کرد: مبارزات مشروطه خواهی، مبارزات مردم برای کسب آزادی، استقرار قانون و استقرار دموکراسی با یک انتخابات پایان نگرفت و علی رغم زیبایی‌های که در خرداد ۷۶ ساخته شد و تایید مقام معظم رهبری ولی از درون نهادهای حاکمیت یک حرکتی آغاز شد و خواستند تا اعلان کنند که مردم هرچه رای بدهند، ما هستیم.

وی افزود: برخی، تسلیم رای مردم نشدند و نتوانستیم آن طوری که شایسته بود جا به جایی قدرت با رای مردم را در ایران نهادینه کنیم و به خانه فرستادن بخشی از سیاستمداران موثر ایران، حاکمیت‌هایی در مجلس و دولت رقم خورد که برای منابع محدود اقتصاد ایران فاجعه درست شد.

مرعشی گفت: اقتصاد ایران، منبع محور است و با نفت وارد تحولات مهم می‌شود. فروش نفت از زمان کشف آن تا دوران پیروزی انقلاب حدود ۱۰۰ میلیارد دلار بود. در دهه اول انقلاب نیز ۹۵ میلیارد دلار، در دوران سازندگی ۱۱۰ میلیارد دلار و دوران خاتمی ۱۱۵ میلیارد دلار و درمجموع طی این سال‌ها ۴۰۰ میلیارد دلار نفت فروخته شد اما در دوران احمدی نژاد، فروش نفت به ۶۵۰ میلیارد دلار نفت رسید و در ادامه به تورم منجر شد زیرا نهاد انتخابات، تضعیف شده بود و رقابت، جای خود را به مهندسی انتخابات داده بود.

وی افزود: ملت ایران مجددا توانستند در انتخابات ۹۲، ۹۴ و ۹۶ سه پیروزی مهم به دست آورند تصور می‌شد با محدود کردن سیاسیون، حکومت یکپارچه شکل بگیرد این حکومت شکل گرفت ولی به نتیجه‌ای منتهی نشد.

وی تاکید کرد: امروز با دلی پرخون به انتخابات وارد می‌شویم حتی یک کرسی را برای کشور و مردم مفید می‌دانیم امروز یکی از نقطه‌های امیدمان، تبریز با حضور آقایان پزشکیان، پرنیان و بنی هاشمی است.

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران گفت: علاقمندیم که در اوج ناامیدی از انتخابات مجلس دوازدهم، نقطه عطف جدیدی بسازیم و جهت سیاست را در کشور اصلاح کنیم و این فرصت برای ۷۰ کرسی امروز در اختیار ما است. امید داریم در انتخابات پیش رو تبریز بدرخشد.

وی ادامه داد: متاسفانه نهادهایی که منصوب رهبری هستند، به منویات ایشان در انتخابات توجه نکردند و دوستانی که نان نظام، مردم و رهبری را می‌خورند، کار خودشان را می‌کنند و جناح و دوستان خود را می‌بینند.

وی با بیان این‌که با رهبری هوشمندانه امام راحل تمامی احزاب کشور در آن دوران از جمله حزب‌ توده، چریک‌ها و ... را زیر یک پرچم و نام انقلاب اسلامی جمع کردند و انقلاب ساختند که همه در آن حضور داشتند، افزود: هیچ راهی کم هزینه تر از اصلاحات تدریجی در کشور وجود ندارد. باید یک فراکسیون اقلیت نیرومند تشکیل دهیم.

مرعشی خاطرنشان کرد: دو گرایش کلی در ایران وجود دارد. گرایشی که می‌گوید باید اسلام محور باشد و دیگری نیز ایران را محور می‌داند. به عنوان یک مقلد امام خمینی(ره)، ایشان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی از جمهوری اسلامی نام بردند. یعنی نظام بهینه‌ای که همه ملیون، مذهبیون، ایرانی خواهان و اسلامی خواهان باید کنار هم باشند.

وی با بیان این‌که همیشه از انتخابات برای امنیت ملی استفاده کرده‌ایم، گفت: باید بمانیم و حرکت کنیم و با دلی پرخون، مردم را به رای دادن به شخصیت‌های بی نظیر، موثر، پاک، دانشمند، آگاه و خدمتگزار تشویق کنیم تا این افراد به مجلس بروند و با کمک هم در انتخابات ۱۴۰۲ یک نقطه عطف بسازیم.


صابر پرنیان، نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو نیز در ادامه اظهار کرد: تورم در ۵۰ سال گذشته، یک حالت واگرایی شدیدی با نمودار درآمد ایجاد کرده و اقتصاد ایران طی این مدت باعث تولید فقر و کاهش درآمد سرانه مردم شده است.

وی افزود:در سال ۹۰ عیدی یک کارمند ۳۰۰ هزار تومان و سکه بهارآزادی ۲۵۰ هزار تومان بود ولی امروز عیدی یک‌ کارمند ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شده و سکه نیز ۳۳ میلیون تومان است.

وی با بیان این‌که تراز تجاری کشور همیشه منفی بوده در حالی که در مقایسه با کشورهای منطقه در افق ۱۴۰۴ قرار بود تا کشور اول اقتصادی منطقه باشیم، گفت: تبریز ۸۰۰ سال پیش، شهری بود که قیمت گذاری در دنیا انجام می‌داد و بازار سرپوشیده با ۵۵۰۰ حجره یکی از نمودهای آن‌ها است. مردم این شهر یا صنعتی و یا تاجر هستند.

پرنیان تاکید کرد: برای تولید ثروت، صادرات دانش محور و خروج کشور از کارخانه داری به سمت صنعتی باید مجلس قوی، متخصص و با برنامه داشته باشیم.

وی با بیان این‌که برای توسعه اقتصادی آذربایجان و تکمیل زنجیره‌های ارزش تولید و تبدیل آذربایجان به هاب تجارت مطالعاتی دارم، افزود: همه باید دست به دست هم دهیم و همه مردم، جناح‌ها و نمایندگان بدانند که کرسی نمایندگی باید برای توسعه آذربایجان باشد.

وی خطاب به مردم، تاکید کرد: اگر به پای صندوق‌های رای نیایید، کوتوله‌های سیاسی به مجلس راه یافته و سهم آذربایجان، چهار سال دیگر هم مورد غفلت قرار خواهد گرفت.

میرقاسم بنی هاشمی، نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو نیز در ادامه اظهار کرد: امروز اینجا هستیم زیرا حال ایران، آذربایجان و تبریز خوب نیست.

وی افزود: برنامه‌های توسعه در چند دهه گذشته یک منطق توسعه نامتوازن ملی را در کشور ایجاد کرده و این امر گریبان استان ما نیز است. شاید آذربایجان شرقی الان به عنوان یک استان نسبتا توسعه یافته تلقی شود ولی نتایج یافته‌های ما از تحقیقات بر روی ۱۱ پروژه ملی نشان می‌دهد که شاخص‌های زیرساختی استان اصلا مطلوب نیست.

وی افزود: بر اساس این تحقیقات، اولین مشکل به نظام مدیریتی استان بازمی‌گردد. اختیارات، منابع ناپایدار، فقدان اسناد راهبردی یا چشم انداز راهبردی و مدیران شایسته استان‌ها از جمله چالش‌های مدیریتی استان بوده که نیازمند یک انقلاب اداری در جمهوری اسلامی است.

بنی هاشمی با بیان این‌که به عنوان یک کارشناس و پژوهشگر سیاسی و امنیتی می‌گویم که ایران نیازمند انقلاب اداری است، گفت: نظام اداری جمهوری اسلامی بسیار عقب مانده و چند نسل از نظام مدیریت جهان عقب افتاده است.

وی افزود: در این راستا طرح‌هایی داریم که اگر توفیقی شود در جهت یک نظام اداری بروکراتیک فعالیت‌های جدی انجام خواهیم داد.

وی ادامه داد: برخی از مطالباتی که در آذربایجان طی دهه‌های گذشته در مسائل زیست محیطی، هویتی و سایر مسائل اجتماعی و فرهنگی بوده باید همگی بر مبنای نگاه‌های کارشناسی فهمیده شود. یکی از فعالیت‌های بنده نیز مطالعات هویتی آذربایجان در این چارچوب است.

بنی هاشمی تاکید کرد: هر زمان که ملت ایران در انتخابات، حضور حداقلی داشتند، شلیکی بر رفاه، امنیت و آزادی‌های خودشان بوده است.


مسعود پزشکیان، نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم اظهار کرد: اگر قرار است به چشم اندازها و سیاست‌های کلی مقام معظم رهبری دست یابیم، هیچ چاره‌ای جز تغییر رفتار و نگاه و تصحیح مهارت نداریم و این موضوع جای بحث نیست.

وی افزود: اصلاحات از نظر علمی و مفاهیم شامل عدالت، کیفیت، هزینه اثربخشی و کارایی است. هر انسانی اگر بخواهد به قله برسد و رشد کند، خارج از اصلاحات نمی‌تواند باشد.

پزشکیان ادامه داد: نمی‌توان به اهدافی که مقام معظم رهبری تعریف کرده‌اند، با همین تفکر برسیم اگر می‌شد، پس چرا تا الان نرسیده‌ایم. اگر بگوییم که گذشته‌ها بد و خراب بودند، پس چرا امروز جشن و بزرگداشت برگزار می‌کنیم.

وی گفت: کسانی که معتقد هستند روند کنونی باید ادامه یابد، این گوی و این میدان، دعوا هم ندارد، ما هم حمایت می‌کنیم. ببینیم آیا می‌توانند به اهداف مقام معظم رهبری دست یابند؟ اگر این موضوع عملیاتی شود، همه می‌پذیرند.

وی تاکید کرد: عدالت در اقتصاد، صنعت، آموزش و ... معنا دارد اما ما کجا دنبال عدالت هستیم ؟ اصلاحات یعنی به عنوان انسان، دنبال عدالت باشیم و بر اساس هر فکر و اندیشه‌ای نیز باید هر کاری را با هزینه کمتر و اثربخشی بیشتر انجام داد.

پزشکیان افزود: چه ظلمی بالاتر از این‌که روی ذخایر طبیعی نشسته‌ایم اما عده‌ای نمی‌توانند نان شبشان را پیدا کنند غیر از این است که ما بی عرضه هستیم ؟ تا بخواهیم کاری کنیم انگ می‌چسبانند و فردی را می‌آورند که تخصص ندارد.

وی ادامه داد: به عنوان یک ایرانی و فرزند آذربایجان به دنبال عدالت برای همه مردم هستیم و این موضع، چپ و راست و یا غیرمذهبی و مذهبی هم نمی‌شناسد. نتیجه فراری دادن نخبگان و سرمایه گذاران را امروز در جامعه شاهد هستیم. کسی که علم، سواد و تجربه ندارد نمی‌تواند ما را به قله برساند.

وی با تاکید بر این‌که نیازمند مطالبه گری بر اساس عدالت، کیفیت، کارایی و هزینه اثربخشی هستیم، گفت: وقتی ساختارهایی را می‌چینیم که رنگ و بوی مردم ندارد، مردم به حق اعتراض می‌کنند و دلیل آن نیز خودمان هستیم. بر خلاف باورها، شایستگی فقط در یک جناح نیست و هر انسانی در جامعه می‌تواند از باقی افراد جلو بزند و کارآمد باشد و حق با چنین شخصی است.

وی تاکید کرد: همیشه سعی می‌کنم به سمت اصلاحات بروم. هر اسمی هم بگذارند، بنده به دنبال عدالت و کیفیت بوده و با کمترین هزینه، بهترین‌کار را انجام می‌دهم.

هوشیار، دبیر استانی حزب کارگزاران سازندگی ایران در آذربایجان شرقی نیز در ادامه اظهار کرد: قامت جمهوریت به مدد انقلاب شکوهمند اسلامی از بهمن ۵۷ سربرافراشته و نمود اراده ملی در وجه انتخابات متولی گشته است.

وی افزود: در مسیر رسیدن به نقطه کنونی، خستی‌ها از سوی دشمنان خارجی و تمامیت خواهان داخلی، خاطر مردم را آزرده اما این مردم هرگز یاس به خود راه نداده و به مدد تشیع و تاریخ پرافتخار کشورمان، سر از خاکستر ناامیدی‌ها سر برآورده‌ است.

وی ادامه داد: حزب کارگزاران سازندگی به تاسی از سلوک حیات سیاسی و معنوی یگانه سردار سازندگی، مرحون آیت الله رفسنجانی و منویات مقام معظم رهبری، تمام توان نظری و عملی خود را علی رغم ایرادها، بر قوام نظام مقدس جمهوری اسلامی سر کرده و راه هرگونه اصلاح و بهبود اوضاع را حضور فعال در عرصه به عنوان یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی قلمداد می‌کند.

هوشیار گفت: ایران متعلق به همه مردم ایران بوده و راه رشد و توسعه کشور به مرد میدان نیاز دارد. وعده‌های رسیدن با قله‌ها نه با شعار و دستور بلکه با تخصص و تعهد به علم محقق می‌شود.

وی افزود: راه اصلاح کشور با حضور مداوم و پیوسته در صحنه‌های کشور محقق می‌شود و مجلس باید به جایگاه اصلی خود بازگشته و نظارت و قانون گذاری را به صورت مستقل از سایر قوه‌ها اعمال کند.

وی گفت: حزب کارگزاران سازندگی خواستار اصلاح امور کشور با کمترین هزینه و مبتنی بر اجرای تمام اصول قانون اساسی و بدون اعمال سلیقه است.

وی ادامه داد: حزب کارگزاران سازندگی شعبه آذربایجان شرقی با معرفی سه کاندیدا، پا به عرصه خطیر مجلس نهاده و امروز با حمایت از دکتر مسعود پزشکیان (وزیر دولت اصلاحات)، صابر پرنیان و میرقاسم بنی هاشمی، عامل بر پاکدستی و علم همراه با عمل و گفتمان توسعه پایدار، تنش زدایی در عرصه روابط خارجی کشور و سازندگی ایران عزیز به دنبال پیروی از شیخ شهید دوران، مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی هستیم.



اخبار مرتبط

خبرگزاری تبریز اول

آخرین خبر ها


خبرگزاری ایرنا

خبرگزاری مهر

 

Save