به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، عابدین خرّم امروز در گفت‌وگوی تلفنی با علی علیزاده، سفیر جمهوری آذربایجان در تهران با محکوم کردن این حادثه و تاکید بر پیگیری و روشن شدن ابعاد آن، اظهار داشت: تحکیم روابط ایران و آذربایجان در عرصه‌های مختلف به سود هر دو کشور و صلح و ثبات در منطقه است و هیچ حادثه‌ای نباید بر مناسبات دوجانبه تأثیر منفی بگذارد.

وی همچنین با تسلیت درگذشت یکی از کارکنان سفارت جمهوری آذربایجان در تهران و ابراز همدردی با خانواده وی و دولت و ملت آذربایجان، برای دو نفر دیگر از اعضای سفارت که در این حادثه مجروح شده‌اند، آرزوی سلامتی کرد.

علی علیزاده، سفیر جمهوری آذربایجان در تهران هم از ابراز همدردی و بیانیه استاندار آذربایجان‌شرقی در محکومیت حمله به سفارتخانه این کشور تشکر کرد.

شنبه 12 فروردین 1402


وضعیت نگران کننده آینده شهر / ساخت و ساز غیر مجاز توسط مدیر ارشد شهرداری! | هفتمین نشست رسانه ای "روح اله رشیدی" عضو شورای شهر تبریز صبح پنجشنبه 25 اسفند برگزار شد.              مسئولیت پذیری در برابر منابع طبیعی و احترام به جامعه و حقوق مشتریان | شرکت صنایع پالایشی پترولیوم آذربایجان براساس احترام به محیط زیست و پاسداشت زمین با ایده «فردایی بهتر برای نسل‌های بعد» فعالیت خود را آغاز نمود و در این راستا با ایجاد اشتغال در منطقه کمتر توسعه یافته هشترود ضمن ایجاد توسعه و رفاه باعث کاهش مهاجرت به شهرهای بزرگ شده است.              برگزاری جشنواره نوروزی "تبریز؛ بهشت ماندگار" / وضعیت خوبی داریم | رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری تبریز گفت: در حوزه جشنواره نوروزی امسال شرایط ما خاص تر است و باتوجه به این که از 4 فروردین در ماه مبارک رمضان قرار خواهیم داشت، تا سوم فروردین جشنواره "تبریز بهشت ماندگار" را نام گذاری کرده و برنامه های مختلف در مناطق مختلف شهری برگزار کرده و اکنون نیز ادامه خواهد داشت.              پیش‌بینی حضور ۱۰ میلیون زائر نوروزی در مشهد | وزیر کشور گفت: با توجه به پیش‌بینی حضور ۱۰ میلیون زائر نوروزی در مشهد، شورای ملی زیارت تمهیدات لازم را در این خصوص انجام داده است.              



اخبار مرتبط

خبرگزاری تبریز اول

آخرین خبر ها


خبرگزاری ایرنا

خبرگزاری مهر

 

Save