مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی از تشکیل اولین زنجیره تولید و عرضه آبزیان در شهرستان سراب استان آذربایجان شرقی با هدف ارتقای وضعیت تولید و مصرف از مزرعه تا سفره خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان، قاسم جعفروند درگفتگو با خبرنگاران  با بیان اینکه ایجاد زنجیره تولید باعث افزایش بهره‌وری و توسعه در بخش آبزی پروری و آبزی مصرفی و ایجاد امنیت غذایی دراین حوزه می گردد گفت: با تقویت و حمایت از زنجیره تولید، شاهد افزایش کیفیت محصولات و کاهش هزینه تمام شده خواهیم بود ، زنجیره ارزش در محصولات شیلاتی از صفر تا صد تولید و مصرف را شامل می‌شود یعنی ارائه محصول از مزرعه تا سر سفره مردم و زمانی این زنجیره کامل است که ماهی یا غذای ماهی با کیفیت را تولید کنیم و با قیمتی مناسب در اختیار مصرف‌کننده قرار دهیم. 
وی با بیان اینکه این مدیریت به عنوان متولی مدیریت زنجیره تولید محصولات آبزی در استان، مدیریت زنجیره تولید محصولات سالم و افزایش رضایت خریداران و شعار عرضه ماهی سالم از مزرعه تا سفره را در برنامه کاری خود دارد ادامه داد: آبزی پروران استان با مشکلاتی که در عرصه تولید دارند، سعی نمودند همراه و همگام  با کارشناسان این مدیریت و با توجه به راهنماییهای  تخصصی آنها، محصول با کیفیت تولید کنند. 
جعفروند ادامه داد: مدیریت شیلات استان با توجه به وظایف خود درصدد برآمده تا با تلاش و همت گسترده در عرضه محصولات شیلاتی مطابق خواست مشتریان، نظارت بر عرضه جهت تطابق با استانداردهای لازم کیفیت محصول تولیدی، کنترل قیمت محصولات، بررسی دقیق شیوه های نوآورانه عرضه و بسته بندی ها به لحاظ کیفیت و سلامت، عرضه محصولات پاک شده، ارائه محصولات به صورت مستقیم به  متقاضیان، تسهیل ارتباط  مصرف کننده با تولید کننده، اطلاع رسانی به مشتریان در مورد مزرعه پرورشی، بچه ماهی تهیه شده و غذای استفاده  شده در مزرعه و سایر اقداماتی که باعث می شود مشتریان احساس رضایت بیشتری از محصول کنند را جامه عمل بپوشاند.
وی با بیان اینکه امروزه نقش مشتری به عنوان یک مصرف کننده ای است که روند تولید، فرآیندها و توسعه ها را تغییر داده است. در چنین شرایطی حتی می توان گفت، مشتری تنها دلیل، برای ایجاد و دوام یک شغل است گفت: در راستای اهداف شیلات، اولین مزرعه پرورش ماهی درشهرستان سراب به تکمیل زنجیره تولید اقدام نموده است این مزرعه جهت تولید غذا با ماهیان ساردین وکیلکا، پرورش ماهی قزل آلا، پرورش ماهیان زینتی، عرضه زنده ماهی، احداث رستوران و تالار طبخ با دریافت مجوز احداث سفره خانه سنتی از اداره کل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان و دریافت کارت بازرگانی صادرات اقدام نموده است. 
وی با بیان اینکه پیشنهاد شده است این واحد جهت تکمیل پروسه تولید و عرضه به صورت پاک نسبت به مدیریت پسماندهای آبزیان و تولید پودر ماهی هم اقدام نماید خاطرنشان کرد: شبکه نامنظم بازار محصولات شیلاتی از یک سو باعث نارضایتی مصرف کننده و ناپایداری صادرات شده و از سوی دیگر باعث کاهش بهره وری و در نهایت عدم رضایت تولید کننده خواهد بود لذا انتظار می رود مسئولین آبزی پروری استان جهت  سرو سامان دادن به این سیستم تلاش نمایند. 
وی اظهار امیدواری کرد با تلاش و همت کارشناسان و مسئولان، استان آذربایجان شرقی این قابلیت را دارد که جزو برترین ها در حوزه های مختلف شیلاتی باشد .

جمعه 07 اردیبهشت 1403


اولین گام تحقق شعار سال در شرکت مس سونگون آذربایجان؛ ثبت رکوردهای زرین حوزه تولید در فروردین ماه | مدیر شرکت مس سونگون آذربایجان از ثبت رکوردهای تولیدی در این شرکت در فروردین ماه خبر داد.              مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری خبر داد: ثبت نام هشت هزار شهروند تبریزی در سامانه جمع آوری پسماند بهروب | مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز از ثبت نام هشت هزار نفر از شهروندان تبریزی در سامانه جمع‌آوری هوشمند پسماند بهروب خبر داد.              رئیس پلیس راهور آذربایجان شرقی: تبریز فقیرترین کلانشهر از نظر هوشمندسازی معابر است | رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی آذربایجان شرقی با بیان اینکه تبریز فقیرترین کلانشهر از نظر هوشمندسازی معابر در بین کلانشهرهای کشور است، گفت: شهرداری اعلام کرده که ۲ هزار دستگاه دوربین کنترلی در معابر نصب می کند که تاکنون اتفاق نیفتاده است.              مدیرکل میراث‌فرهنگی: بیش از ۵۵ هزار میلیارد ریال وارد چرخه گردشگری آذربایجان‌شرقی می شود | مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی با اشاره به برنامه‌ریزی برای افتتاح ۴۵ طرح زیرساختی تأسیسات گردشگری از افزایش اعتبار ورودی به چرخه گردشگری آذربایجان‌شرقی به رقم ۵۵ هزار میلیارد ریال در طول سال‌جاری خبر داد.              


تبریز اول | پایگاه اطلاع رسانی تبریز اول | تکمیل اولین زنجیره تولید  و عرضه محصولات شیلاتی در شهرستان سراب  استان آذربایجان شرقی


تکمیل اولین زنجیره تولید و عرضه محصولات شیلاتی در شهرستان سراب استان آذربایجان شرقی 01/05/20

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی از تشکیل اولین زنجیره تولید و عرضه آبزیان در شهرستان سراب استان آذربایجان شرقی با هدف ارتقای وضعیت تولید و مصرف از مزرعه تا سفره خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان، قاسم جعفروند درگفتگو با خبرنگاران  با بیان اینکه ایجاد زنجیره تولید باعث افزایش بهره‌وری و توسعه در بخش آبزی پروری و آبزی مصرفی و ایجاد امنیت غذایی دراین حوزه می گردد گفت: با تقویت و حمایت از زنجیره تولید، شاهد افزایش کیفیت محصولات و کاهش هزینه تمام شده خواهیم بود ، زنجیره ارزش در محصولات شیلاتی از صفر تا صد تولید و مصرف را شامل می‌شود یعنی ارائه محصول از مزرعه تا سر سفره مردم و زمانی این زنجیره کامل است که ماهی یا غذای ماهی با کیفیت را تولید کنیم و با قیمتی مناسب در اختیار مصرف‌کننده قرار دهیم. 
وی با بیان اینکه این مدیریت به عنوان متولی مدیریت زنجیره تولید محصولات آبزی در استان، مدیریت زنجیره تولید محصولات سالم و افزایش رضایت خریداران و شعار عرضه ماهی سالم از مزرعه تا سفره را در برنامه کاری خود دارد ادامه داد: آبزی پروران استان با مشکلاتی که در عرصه تولید دارند، سعی نمودند همراه و همگام  با کارشناسان این مدیریت و با توجه به راهنماییهای  تخصصی آنها، محصول با کیفیت تولید کنند. 
جعفروند ادامه داد: مدیریت شیلات استان با توجه به وظایف خود درصدد برآمده تا با تلاش و همت گسترده در عرضه محصولات شیلاتی مطابق خواست مشتریان، نظارت بر عرضه جهت تطابق با استانداردهای لازم کیفیت محصول تولیدی، کنترل قیمت محصولات، بررسی دقیق شیوه های نوآورانه عرضه و بسته بندی ها به لحاظ کیفیت و سلامت، عرضه محصولات پاک شده، ارائه محصولات به صورت مستقیم به  متقاضیان، تسهیل ارتباط  مصرف کننده با تولید کننده، اطلاع رسانی به مشتریان در مورد مزرعه پرورشی، بچه ماهی تهیه شده و غذای استفاده  شده در مزرعه و سایر اقداماتی که باعث می شود مشتریان احساس رضایت بیشتری از محصول کنند را جامه عمل بپوشاند.
وی با بیان اینکه امروزه نقش مشتری به عنوان یک مصرف کننده ای است که روند تولید، فرآیندها و توسعه ها را تغییر داده است. در چنین شرایطی حتی می توان گفت، مشتری تنها دلیل، برای ایجاد و دوام یک شغل است گفت: در راستای اهداف شیلات، اولین مزرعه پرورش ماهی درشهرستان سراب به تکمیل زنجیره تولید اقدام نموده است این مزرعه جهت تولید غذا با ماهیان ساردین وکیلکا، پرورش ماهی قزل آلا، پرورش ماهیان زینتی، عرضه زنده ماهی، احداث رستوران و تالار طبخ با دریافت مجوز احداث سفره خانه سنتی از اداره کل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان و دریافت کارت بازرگانی صادرات اقدام نموده است. 
وی با بیان اینکه پیشنهاد شده است این واحد جهت تکمیل پروسه تولید و عرضه به صورت پاک نسبت به مدیریت پسماندهای آبزیان و تولید پودر ماهی هم اقدام نماید خاطرنشان کرد: شبکه نامنظم بازار محصولات شیلاتی از یک سو باعث نارضایتی مصرف کننده و ناپایداری صادرات شده و از سوی دیگر باعث کاهش بهره وری و در نهایت عدم رضایت تولید کننده خواهد بود لذا انتظار می رود مسئولین آبزی پروری استان جهت  سرو سامان دادن به این سیستم تلاش نمایند. 
وی اظهار امیدواری کرد با تلاش و همت کارشناسان و مسئولان، استان آذربایجان شرقی این قابلیت را دارد که جزو برترین ها در حوزه های مختلف شیلاتی باشد .



اخبار مرتبط

خبرگزاری تبریز اول

آخرین خبر ها


خبرگزاری ایرنا

خبرگزاری مهر

 

Save