حبیب امین زاده، روز یکشنبه در جلسه بررسی چالش های صنایع غذایی استان با بیان اینکه حدود ۵۵ درصد از گردش نقدینگی صنعت شیرینی و شکلات کشور مربوط به تولید کنندگان آذربایجان شرقی است، افزود: این استان ظرفیت بسیار بالایی در صنعت ارزآور شیرینی و شکلات بویژه در زمینه اشتغالزایی و صادرات دارد.

وی با اشاره به سهم صادراتی این صنعت از گمرکات کشور و استان اظهار داشت: حفظ وحدت رویه و اتخاذ تصمیمات ساختاری به منظور حمایت از توسعه صادرات غیرنفتی و تولیدکنندگان استانی ضروری است.

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت آذربایجان شرقی گفت: این جلسه با هدف تبادل افکار و ارائه راهکار برای صیانت از حقوق مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در بخش صنایع غذایی آذربایجان شرقی برگزار شده است.

امین زاده، با اشاره به مشکلات پیش روی تولید و صادرات صنعت شیرینی و شکلات ادامه داد: تدوین استراتژی در شرایط جنگ اقتصادی از جمله راهکارهای مقابله با بحران های احتمالی است.

وی یادآوری کرد: از طریق تعامل و هم افزایی سازمان های مربوطه و با هماهنگی و تسریع در انجام اقدامات اجرایی و قانونی در شناسایی عوامل آسیب رسان به صنایع استان به ویژه صنعت شیرینی و شکلات می توان پشتیبان و حامی سربازان و فرماندهان این جنگ اقتصادی شد.

امین زاده، افزود: مجموعه سازمان صمت استان با تدوین برنامه هایی از طریق روابط عمومی سازمان و با هماهنگی صدا و سیما و اداره کل آموزش و پروش استان و انجمن صنایع غذایی، شیرینی و شکلات برای تشریح فرایندهای تولید و کنترل کیفیت در واحدهای تولیدی اقدام می کند.

به گزارش ایرنا، آذربایجان شرقی با دارا بودن صدها واحد تولید شیرینی، شکلات، صنایع غذایی و تبدیلی به یکی از مهم‌ترین قطب‌های صنایع غذایی خاورمیانه تبدیل شده است و بخش عمده ای از محصول بازارهای داخلی و خارجی را تامین می کند.

هم اکنون ۸۵۰ واحد بزرگ و کوچک صنایع غذایی، شیرینی و شکلات و آشامیدنی در آذربایجان شرقی فعال بوده و بیش از ۶۰۰ نوع محصول متنوع در این استان تولید می‌شود که در این میان ۵۲ درصد شکلات، ۴۰ درصد بیسکویت، ۴۳ درصد ویفر، ۴۶ درصد تافی و ۳۸ درصد آب نبات کشور محصول تولیدی آذربایجان شرقی است.

شیرینی و شکلات ایرانی به بیش از ۶۰ کشور جهان از جمله کشورهای اروپایی و حتی آمریکا صادر می شود.

چهارشنبه 05 اردیبهشت 1403


معاون وزیر راه و شهرسازی: مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب از پروژه‌های شاخص کشور در حوزه بازآفرینی شهری است | معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب یکی از پروژه‌های شاخص کشور است که موجب تحولی چشمگیر در بافت فرسوده شهری تبریز می‌شود.              آب رفته، به جوی باز می گردد؛ مس سونگون، اولین شرکت استانی در استفاده از پساب در خطوط تولید | مدیرعامل شرکت مس سونگون آذربایجان از انعقاد قرارداد تامین آب پایدار از محل پساب فاضلاب شهرهای اهر و مرند به ارزش 38 هزار و 600 میلیارد ریال با شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی خبر داد.              کریدور سبز برای تسهیل تجارت ایجاد می‌شود | مدیرعامل منطقه آزاد ارس گفت: نکته مهمی که در طرح توسعه ظرفیت پایانه ترانزیت و صادرات منطقه آزاد ارس پیش‌بینی شده، کریدور سبزی است که هم‌اکنون در حال تعریف آن هستیم که منجر به اتصال پایانه مرزی جلفا به محدوده گمرکی در مرز جلفا و در جوار رود ارس خواهد شد.              ترکمانچای بیست و دومین شهرستان آذربایجان‌شرقی شد | معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی از تبدیل بخش ترکمانچای به شهرستان خبر داد.              


تبریز اول | پایگاه اطلاع رسانی تبریز اول | ۵۵ درصد از شکلات صادراتی کشور در آذربایجان شرقی تولید می‌شود


۵۵ درصد از شکلات صادراتی کشور در آذربایجان شرقی تولید می‌شود 98/10/08

حبیب امین زاده، روز یکشنبه در جلسه بررسی چالش های صنایع غذایی استان با بیان اینکه حدود ۵۵ درصد از گردش نقدینگی صنعت شیرینی و شکلات کشور مربوط به تولید کنندگان آذربایجان شرقی است، افزود: این استان ظرفیت بسیار بالایی در صنعت ارزآور شیرینی و شکلات بویژه در زمینه اشتغالزایی و صادرات دارد.

وی با اشاره به سهم صادراتی این صنعت از گمرکات کشور و استان اظهار داشت: حفظ وحدت رویه و اتخاذ تصمیمات ساختاری به منظور حمایت از توسعه صادرات غیرنفتی و تولیدکنندگان استانی ضروری است.

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت آذربایجان شرقی گفت: این جلسه با هدف تبادل افکار و ارائه راهکار برای صیانت از حقوق مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در بخش صنایع غذایی آذربایجان شرقی برگزار شده است.

امین زاده، با اشاره به مشکلات پیش روی تولید و صادرات صنعت شیرینی و شکلات ادامه داد: تدوین استراتژی در شرایط جنگ اقتصادی از جمله راهکارهای مقابله با بحران های احتمالی است.

وی یادآوری کرد: از طریق تعامل و هم افزایی سازمان های مربوطه و با هماهنگی و تسریع در انجام اقدامات اجرایی و قانونی در شناسایی عوامل آسیب رسان به صنایع استان به ویژه صنعت شیرینی و شکلات می توان پشتیبان و حامی سربازان و فرماندهان این جنگ اقتصادی شد.

امین زاده، افزود: مجموعه سازمان صمت استان با تدوین برنامه هایی از طریق روابط عمومی سازمان و با هماهنگی صدا و سیما و اداره کل آموزش و پروش استان و انجمن صنایع غذایی، شیرینی و شکلات برای تشریح فرایندهای تولید و کنترل کیفیت در واحدهای تولیدی اقدام می کند.

به گزارش ایرنا، آذربایجان شرقی با دارا بودن صدها واحد تولید شیرینی، شکلات، صنایع غذایی و تبدیلی به یکی از مهم‌ترین قطب‌های صنایع غذایی خاورمیانه تبدیل شده است و بخش عمده ای از محصول بازارهای داخلی و خارجی را تامین می کند.

هم اکنون ۸۵۰ واحد بزرگ و کوچک صنایع غذایی، شیرینی و شکلات و آشامیدنی در آذربایجان شرقی فعال بوده و بیش از ۶۰۰ نوع محصول متنوع در این استان تولید می‌شود که در این میان ۵۲ درصد شکلات، ۴۰ درصد بیسکویت، ۴۳ درصد ویفر، ۴۶ درصد تافی و ۳۸ درصد آب نبات کشور محصول تولیدی آذربایجان شرقی است.

شیرینی و شکلات ایرانی به بیش از ۶۰ کشور جهان از جمله کشورهای اروپایی و حتی آمریکا صادر می شود.



اخبار مرتبط

خبرگزاری تبریز اول

آخرین خبر ها


خبرگزاری ایرنا

خبرگزاری مهر

 

Save